Onze Diensten

Onderhoud/Renovatie

Is uw woning aan onderhoud toe? Wij nemen alle veelvoorkomende klussen uit handen; van het ventilatiesysteem reinigen tot de bedekking van uw platte dak vervangen. Masters Klussenbedrijf is de specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van uw woning.

Nieuwbouw

Masters Klussenbedrijf is de specialist op het gebied van nieuwbouw woningen. Wij nemen al uw klussen uit handen, op een veilige en professionele manier.

Latex Spuiten

Wanneer u een wand of plafond bijvoorbeeld met een roller gaat witten, ziet u na afloop altijd de banen die u heeft gerold. Dit is bij latex spuiten zeker niet het geval.

Latex spuiten geeft een egaal en gelijkmatig eindresultaat en kan ook nog eens snel worden aangebracht. Masters Klussenbedrijf is gespecialiseerd in latex spuiten.

Kit Werkzaamheden

​Woont u in Den Bosch of omgeving en bent u op zoek naar een professioneel kitbedrijf? Dan bent u bij Masters Klussenbedrijf aan het juiste adres! Wij kitten tegen een zeer goede prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

shutterstock_121558315 (1)
Houtrot Sanering

Indien houtrot in een vroeg stadium wordt ontdekt, kan het plaatselijk weghalen  hiervan voldoende zijn. Wij adviseren u hier graag in! Masters Klussenbedrijf is de specialist op het gebied van houtrot sanering.

Glaszetten

De glaszetters van Masters Klussenbedrijf zijn al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van glas. Wij hebben honderden klussen gedaan en weten precies wat er nodig is om uw glas perfect te plaatsen.

Timmerwerkzaamheden

Masters Klussenbedrijf is de specialist op het gebied van timmerwerkzaamheden. Wij voeren allerhande timmerwerkzaamheden in de regio Den Bosch voor u uit. Neem contact met ons op voor meer informatie.